Γεια σας, είμαι η Στέλλα!

Ίσως κάποιοι από εσάς να με γνωρίζετε ήδη μέσα από τα τραγούδια μου τη θρυλική δεκαετία του ’90. Παράλληλα με την καλλιτεχνική μου φύση υπήρχε πάντα μια έμφυτη αγάπη για τα ταξίδια και αδημονία για νέες εμπειρίες.

Έχω πάει σε 35 χώρες και σε 49 ελληνικά νησιά. Εδώ καταγράφω όσα έχω μάθει από τα μέρη που επισκέφθηκα ώστε να φανούν χρήσιμα σε εσάς που ετοιμάζεστε για ταξίδι και ψάχνετε τα ωραιότερα μέρη να μείνετε, να δείτε, να γευτείτε και να βιώσετε. Σκοπός μου είναι να σας παρακινήσω να ανοίξετε φτερά και να ταξιδέψετε όσο πιο μακριά γίνεται γιατί… τα ταξίδια διευρύνουν τους ορίζοντες, τη σκέψη, το μυαλό και την καρδιά μας.

 

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ» ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Το ταξίδι κ’ η εξομολόγηση στάθηκαν οι δυο μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου.

Να γυρίζεις τη γης, να βλέπεις – να βλέπεις- και να μην χορταίνεις- καινούργια χώματα και θάλασσες κι ανθρώπους και ιδέες, και να τα βλέπεις όλα για πρώτη φορά, να τα βλέπεις όλα σα για τελευταία φορά, με μακρόσερτη ματιά, κι έπειτα να σφλανάς τα βλέφαρα και να νιώθεις τα πλούτη να κατασταλάζουν μέσα σου ήσυχα, τρικυμιστά, όπως θέλουν, ωσότου να τα περάσει από την ψιλή κρισάρα του ο καιρός, να κατασταλάξει το ξαθέρι απ’ όλες τις χαρές και τις πίκρες σου – τούτη η αλχημεία της καρδιάς, είναι, θαρρώ μια μεγάλη, αντάξια του ανθρώπου ηδονή…